Home

We stand for operational excellence
We are proud of our commitment to civic responsibility
Ferestre
Un loc de recreatie, relaxare, un loc de servit cafeaua sau masa impreuna cu familia si prietenii
Serviciile noastre
We have a proven management system that prevents
Proiect rezidential
Colaboram cu dezvoltatori imobiliari si constructori in realizarea de proiecte rezidentiale

Mistic Confort

Pune casa in valoare! Pune casa in valoare!

ce facem noi

Suntem o companie matură și flexibilă ce se adresează proiectelor de amenajare- în special legate de tâmplărie, pe piața solicitantă a serviciilor și produselor de specialitate.

PVC
Profilele din PVC sunt folosite pe scară largă, mai ales în ultimii 20 de ani, pentru construirea ferestrelor.
Learn more
Aluminiu
Aluminiul este utilizat pentru construirea ferestrelor și ușilor datorită rezistenței și durabilității, dar și datorită greutății sale reduse.
Learn more
Servicii
Echipa Mistic Confort este o echipă de specialiști, dinamică și promptă, chiar dacă de dimensiuni restrânse.
Learn more

BENEFICII

Abordarea care ne caracterizează cel mai bine este cea a seriozității și responsabilității față de clienți și de proiectele pe care ni le încredințează.
Calitate / preț

Raport calitate/preț imbatabil pentru întreaga gamă a produselor și serviciilor Mistic Confort, care sunt variate și adaptate proiectelor cu cerințe specifice.

Lucrări „la cheie”

Servicii de amenajare “la cheie”, începând de la consultanță până la montarea propriu-zisă

Suport tehnic

Mistic Confort vă oferă suport tehnic după finalizarea lucrării.

Proiectare si montaj

Serviciile de proiectare și montare se efectuează de către de echipe de specialiști cu experiență relevantă în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

PROIECTE
EXPERIENȚĂ
PARTENERI

DESPRE NOI

Suntem o echipă sudată care se ghidează dupa valori de bază comune, valori care privesc atitudinea față de muncă, colaborarea între membrii echipei dar și valori privind relațiile cu clienții. Sunt valori pe care le apreciaza clientii nostri.

Cele mai importante valori ale noastre sunt:

responsabilitate
Responsabilitatea
Tamplaria este o componenta de baza a unei case, da valoare acesteia. Pentru ca nu schimbam usile si ferestrele in fiecare an, iar investitia este una relativ mare, abordam cu responsabilitate atat consilierea si indrumarea clientului cat si furnizarea unor produse de calitate
seriositate (1)
Seriozitate

Este modul in care ne-am construit imaginea pozitiva pe piata si am castigat aprecierea clientilor nostri.

respectul
Respectul
Față de clienți, de colegi și față de muncă, asigură performanța și satisfacția tuturor. Consideram ca este un ingredient important al succesului. Oferim informatii corecte si de valoare in mod onest, astfel ca beneficiarul nostru sa ia decizii in cunostinta de cauza
profesionalismul
Profesionalismul
Este condiție de bază pentru performanță. Serviciile pe care le oferim, consiliere, transport, montaj, intretinere si reparatii ne straduim sa le ridicam la cel mai inalt nivel. Satisfactia clientului este o prioritate pentru noi.

Proiecte in curs

parteneri

ce spun clienții noștri?

Maya Popa Manager

Produse de calitate si o echipa de profesionisti! Mult succes in viitor!

Andreas Wolf

Produsele Mistic Confor s-au dovedit a fi un scut eficient impotriva transferului termic, condensului sau stresului fonic. Va recomand sa le achizitionati.

Gheorghe Badea

Foarte frumos si interesant!

Articole recente

6 CELE MAI COMUNE TIPURI DE USI

6 CELE MAI COMUNE TIPURI DE USI

Când începeți să creați interioarele casei dumneavoastră, veți descoperi că există nenumărate tipuri de uși pe care să le alegeți pentru a conferi spațiului aspectul ideal si un confort exceptional. De exemplu,…
5 STILURI ELEGANTE DE UȘI

5 STILURI ELEGANTE DE UȘI

1. UȘI PLIANTE Ușa pliantă este un tip de ușă care se deschide prin plierea în secțiuni sau așa-numitele panouri. Ușile pliante sunt cunoscute sub denumirea de “ușă dublă”, chiar daca acestea au mai mult de…

Abonează-te la Newsletter!

We have been transforming the ideas and visions into award-winning projects.visions into award-winning projects. We have been transforming the ideas

Cautam parteneri in toata tara! Esti constructor sau comercializati ferestre sau usi PVC/Aluminiu? Alatura-te echipei Mistic Confort pentru un parteneriat profitabil si de durata.

mistic confort

Pune casa in valoare!