Home


EFICIENTA ENERGETICA
Performante ridicate privind izolatia termica, fonica si protectia solara.


LUMINA SI CONFORT
Construite sa creeze un spatiu interior relaxant,
creeaza senzatia de a fi in aer liber.


CONSTRUIM IMPREUNA
Realizam proiecte rezidentiale in colaborare cu dezvoltatori imobiliari.

previous arrow
next arrow
Slider

Mistic Confort

Tamplarul tau de treaba!

ce facem noi

Suntem o companie matură și flexibilă ce se adresează proiectelor de amenajare- în special legate de tâmplărie, pe piața solicitantă a serviciilor și produselor de specialitate.

PVC
Profilele din PVC sunt folosite pe scară largă, mai ales în ultimii 20 de ani, pentru construirea tamplariei.
Learn more
Aluminiu
Aluminiul este utilizat pentru construirea ferestrelor și ușilor datorită rezistenței și durabilității, dar și datorită greutății sale reduse.
Learn more
Servicii
Pentru o utilizare optima si de durata cat mai mare este necesara intretinerea periodica.
Learn more

BENEFICII

Abordarea care ne caracterizează cel mai bine este cea a seriozității și responsabilității față de clienți și de proiectele pe care ni le încredințează.
Calitate / preț

Raport calitate/preț imbatabil pentru întreaga gamă a produselor și serviciilor Mistic Confort, care sunt variate și adaptate proiectelor cu cerințe specifice.

Pachet complet de servicii

Servicii complete, incepand cu consilierea pana la montaj si servicii postvanzare.

Suport tehnic

Mistic Confort vă oferă suport tehnic după finalizarea lucrării.

Proiectare si montaj

Serviciile de proiectare și montare se efectuează de către specialiști cu experiență în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

PROIECTE
EXPERIENȚĂ
PARTENERI

DESPRE NOI

Suntem o echipă sudată care se ghidează dupa valori de bază comune, valori care privesc atitudinea față de muncă, colaborarea între membrii echipei dar și valori privind relațiile cu clienții. Sunt valori pe care le apreciaza clientii nostri.

Cele mai importante valori ale noastre sunt:

responsabilitate
Responsabilitatea
Tamplaria este o componenta de baza a unei case, da valoare acesteia. Pentru ca nu schimbam usile si ferestrele in fiecare an, iar investitia este una relativ mare, abordam cu responsabilitate atat consilierea si indrumarea clientului cat si furnizarea unor produse de calitate
seriositate (1)
Seriozitate

Este modul in care ne-am construit imaginea pozitiva pe piata si am castigat aprecierea clientilor nostri. Tuturor proiectelor nostre le acordam importanta cuvenita, abordandu-le cu mare atentie si temeinicie.

respectul
Respectul
Față de clienți, de colegi și față de muncă, asigură performanța și satisfacția tuturor. Consideram ca este un ingredient important al succesului. Oferim informatii corecte si de valoare in mod onest, astfel ca beneficiarul nostru sa ia decizii in cunostinta de cauza
profesionalismul
Profesionalismul
Este condiție de bază pentru performanță. Serviciile pe care le oferim, consiliere, transport, montaj, intretinere si reparatii ne straduim sa le ridicam la cel mai inalt nivel. Satisfactia clientului este o prioritate pentru noi.

Proiectele noastre

ce spun clienții noștri?

Maya Popa Manager

Produse de calitate si o echipa de profesionisti! Mult succes in viitor!

Andreas Wolf

Produsele Mistic Confor s-au dovedit a fi un scut eficient impotriva transferului termic, condensului sau stresului fonic. Va recomand sa le achizitionati.

Gheorghe Badea

Foarte frumos si interesant!

Articole recente

Abonează-te la Newsletter!

Te tinem la curent cu ultimele noutati in domeniul tamplariei si cu ofertele noastre speciale.

Cautam parteneri in toata tara! Esti constructor sau comercializati ferestre sau usi PVC/Aluminiu? Alatura-te echipei Mistic Confort pentru un parteneriat profitabil si de durata.

mistic confort

Da valoare casei tale!