Aluminiu

Aluminiul este utilizat pentru construirea ferestrelor și ușilor datorită rezistenței și durabilității, dar și datorită greutății sale reduse.
Aluminiu

AVANTAJELE TAMPLARIEI DIN ALUMINIU

Tâmplăria de aluminiu vine pentru cei care o aleg cu un avantaj deloc de neglijat: durata cea mai mare de viaţă. Rezistenţa ei la ciclurile îngheţ-dezgheţ nu este deloc de neglijat, iar structura de aluminiu permite o încărcare de sarcină mai mare. Mai multă lumină naturală înseamnă un confort sporit şi facturi mai mici. Totuşi, aluminiul nu se pretează locuințelor obișnuite, fiind indicat în special pentru arhitecturi speciale, case cu pereţi din stică, magazine sau birouri. Dacă ne referim la ferestrele standard, atunci vă spunem că aluminiul oferă o izolare termică inferioară. Astfel, temperaturile din cameră se pot schimba mai uşor în funcţie de fluctuaţiile de temperatură de afară.

Preturi si discount-uri

Pretul tamplariei din aluminiu poate varia in functie de materialul folosit pentru tamplarie, tipurile de geamuri, precum si de accesoriile folosite.

Nivelul preturilor noastre sunt in zona de nivel mediu, ne straduim sa oferim cea mai buna calitate pentru pretul platit. Cand ne referim la calitate, vorbim atat de calitatea produselor ( tamplarie, geam, accesorii), cat si de calitatea serviciilor ( consiliere, gestionarea comenzii, montaj si intretinere).

Pe pagina FERESTRE/ sectiunea Preturi si discounturi puteti vedea pozitia noastra pe piata privind preturile.

Avem programe de recompensare si fidelizare a clientilor prin care oferim reduceri si cadouri.

Oferim reduceri in cadrul promotiilor lunare, reduceri de cantitate si reduceri pentru plata in avans.

Recompensam persoanele care ne recomanda altor potentiali clienti oferind cadouri in valoare de 100 de euro.

Viziteaza sectiunea Reduceri si cadouri sa afli ce programe sunt active.

Finantare

Puteti achizitiona usi si ferestre pentru casa dumneavoastra si cu plata in rate, contractand un credit bancar. Banci care ofera credite pentru modernizarea locuintei:

– Banca Transilvania ( Credite de nevoi curente cu destinatie imobiliara);

– Apha Bank

– Alpha Housing – constructie;

– CEC Bank – credit pentru modernizarea locuintelor;

Oferta pentru tamplarie aluminiu

Vezi oferta ferestre aluminiu.

Vezi oferta usi aluminiu.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact  sau la numarul de telefon 0726202361.

Destinatie

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE
Ferestre si usi interioare pentru hale industriale.
Read more
TÂMPLĂRIE ALUMINIU – REZIDENTIALE ȘI SEDII FIRME
Sistem complet de ferestre si usi cu bariera termica.
Read more
TÂMPLĂRIE ALUMINIU INDUSTRIALĂ
Ferestre si usi pentru hale industriale, eventual spatii.
Read more

Ferestre din ALUMINIU

Aluminiu, ca metal, are proprietăți mecanice perfecte, este mai ușor decât alte metale, rezistent la coroziune și nu necesită întreținere.

Cadrele din aluminiu fac ca ușile și ferestrele sa fie robuste oferind durabilitate, siguranță și nu se deformeaza la temperaturi ridicate. Ele oferă dimensiuni exacte, astfel încât se obține o etanșeitate maximă la aer și apă. Rezistența sa permite crearea de deschideri mari și, în caz de incendiu, aluminiu ajută la limitarea acesteia, în loc să o răspândească.

Tamplaria din aluminiu poate satisface nenumărate posibilități de design cu o paletă enormă de culori și texturi.

Tipuri de ferestre

Din PVC se pot realiza toate tipurile de ferestre: clasiceglisanteoscilantefixe si ferestre-pereti.

Destinatie

Din punct de vedere al destinatiei se pot realiza urmatoarele ferestre: traditionale, bovindou, lucarne, luminatoare si wintergarden.

Usi din ALUMINIU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tipuri de usi

Destinatie

Din punct de vedere al destinatiei se pot realiza urmatoarele usi de intrare ( exterior), usi de interior si usi pentru balcoane si terase.

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.