MONTAJ ȘI TRANSPORT

Calitatea tamplariei depinde de executia montajului.
MONTAJ ȘI TRANSPORT

MONTAJUL

Echipa noastra tehnica depune toate eforturile pentru a executa aceste servicii la cel mai inalt nivel calitativ, aplicand procedurile interne de executie, stabilite conform standardelor montajului profesionist.

Ferestrele contribuie la o reducere cu 20% pana la 25% a consumului de energie. Pentru atingerea acestor economii este necesara indeplinirea a doua conditii esentiale: 

  • tamplarie de calitate 
  • potrivita scopului;
  • montaj profesional;

Montajul profesional implica efectuarea unor activitati care sa tina cont de toate conditiile specificate in proiect.

Montajul profesional presupune efectuarea urmatoarelor lucrari:

  • Proiectarea elementelor de imbinare  (se face in functie de materialul din care este confectionata tamplaria, in functie de tipul constructiei, al peretelui, modalitatea de izolatie a peretelui, etc);
  • Montarea propriu-zisa;
  • Izolatia si etansarea;

Umiditatea si temperatura din interiorul unei case sunt mai mari decat afara. Cerintele si standardele tehnice actuale cer o izolare tot mai etansa care, pe de alta parte, creste riscul mucegaiului si condensului. Efectul prelungit de condensare poate duce la deteriorarea suprafetelor, constructiilor si a peretelui exterior. Riscul formarii ciupercii de mucegai este foarte mare.

Umiditatea crescuta si mucegaiul afecteaza sanatatea persoanelor ce locuiesc in astfel de spatii.

Toate acestea pot fi prevenite prin intermediul montajului profesional de inalta calitate, conform cu noile cerinte si standarde tehnice actuale.

Reducerea consumului de energie si confortul termic interior sunt conditionate de executia montajului, dar si de realizarea unor imbinari corecte.

Golul dintre fereastra si structura cladirii functioneaza ca un element comun de legatura si afecteaza consumul de energie si izolarea cladirii. Acest element de legatura trebuie sa indeplineasca mai multe functii.

Etanseitatea si protectia impotriva ploii trebuie atent planificata, avandu-se in vedere urmatoarele:

– Stratul exterior- strat de protective impotriva intemperiilor vremii;

– Stratul din mijloc- strat functional;

– Stratul interior;

Conexiunile interioare trebuie sa fie etanse, in timp ce conexiunile exterioare trebuie sa protejeze impotriva ploii de scurgere. Fiecare strat trebuie sa indeplineasca functia lor, fara a interfera sau neutraliza functiile celorlalte.Toate cere trei straturi trebuie sa fie considerate ca un sistem intreg.

In concluzie, pentru a pune in valoare tamplaria, este necesar ca montajul sa fie profesional.

Predarea lucrarii

După montare se fac reglajele si verificarile necesare astfel ca functionarea usilor si ferestrelor sa fie perfecte.

După finalizarea operațiunilor tehnice se predă lucrarea beneficiarului, care constă în verificarea și probarea tuturor usilor, ferestrelor și accesoriilor. 

 Tot în această etapă se face și un instructaj beneficiarului cu privire la utilizarea corectă a usilor, ferestrelor, accesoriilor precum și la intreținerea acestora. 

 Prețul montajului : 20 euro / mp +tva

Determinarea valorii manoperei se stabilește în baza orelor normate necesare pentru montajul tamplariei. 

Valoarea manoperei se poate modifica doar in cazul in care numarul de ore prestate este mai mare din motive neimputabile furnizorului.

Exemplu: Beneficiarul nu asigura conditiile necesare pentru montaj, asa cum si le-a asumat prin contract. Datorita acestei situatii echipa noastra poate fi in situatia imposibilitatii de a monta ferestrele.

TRANSPORT

Transportul tamplariei este asigurat de compania noastră preluănd astfel toate riscurile. 

Acest serviciu, poate fi inclus în prețul produselor sau serviciilor sau evidențiat separat.

Transportul include  încărcarea, descărcarea și manipularea produselor (usilor si ferestrelor). 

Preț transport : 1 euro / tonă / km 

Transportul este gratuit în cazul contractelor cu valoare de peste 5000 euro.

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.