Obloane

Obloane

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Informații utile

Our professionals are industry leaders who understand technical, business, regulatory and legal matters and are seasoned in giving expert testimony. They represent top talent across disciplines, including engineers, architects, accountants, quantity surveyors, planning and scheduling specialists, cost engineers, project managers communications professionals.

1. Ferestrele din PVC sunt numărul unu în ceea ce privește eficiența energetică.

Rama unei ferestre joacă un rol decisiv în conservarea energiei și a izolației termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilurile ferestrelor realizate din mărcile de top din PVC în comparație cu ferestrele din aluminiu sau din lemn, au valori mai bune ale izolației și pot reduce costurile de energie și de încălzire. Există un potențial deosebit de ridicat de economisire a energiei atunci când se utilizează rame de ferestre din PVC în standardul casei pasive. Astăzi, ferestrele casei pasive pot fi fabricate în mod eficient din punct de vedere al costurilor, utilizând profile din PVC de ultimă generație și geamurile actuale triple .

2. Ferestrele din PVC au un raport cost-beneficiu foarte bun.

Ferestrele din PVC oferă avantaje clare în ceea ce privește costurile, atât în achiziții, cât și pe tot parcursul ciclului de viață. Tamplarie de lemn sunt cu aproximativ 100% mai scumpe decât profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costă cu 95-100% mai mult, reprezentând cea mai scumpă alternativă. Pe baza potențialului ridicat de economisire a energiei și a întreținerii minime pe întreaga durată de viață foarte mare, de 50 de ani, costurile sunt, de asemenea, sunt economisite pe termen lung.

3. Ferestrele din PVC sunt ușor de întreținut

Ferestrele din PVC de înaltă calitate sunt extrem de ușor de întreținut și necesitand o întreținere minimă. Ferestrele din lemn, pe de altă parte, trebuie să fie glazurate la fiecare doi ani și vopsite la fiecare 5 ani. Granulele din PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si la lumina puternica. Datorită proprietăților ușoare de îngrijire a suprafețelor netede ale profilului, pentru a curăța cadrele de ferestre aveți nevoie de lichidul de spălat vase.

4. Ferestrele din PVC sunt remarcabil de durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn ferestrele din PVC au o durată de viață deosebit de îndelungată. Ferestrele de inalta calitate se disting prin rezistența lor la distorsiuni și nivel înalt de funcționalitate de ani și ani. Datorita duratei lungi de utilizare, de cel puțin 50 de ani, ferestrele din PVC sunt o investiție excelentă, contribuie la menținerea valorii unei proprietăți.

5. Ferestrele din PVC au un excelent echilibru ecologic

Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile și, prin urmare, economisesc resursele. 40% din toate rezervele de gaz și petrol din lume sunt utilizate pentru încălzirea și alimentarea cu energie a clădirilor, în timp ce doar 4% sunt destinate producției de materiale plastice, dintre care doar 1% sunt utilizate pentru PVC. Pe lângă faptul că sunt reciclabile, durabilitatea și nivelul scăzut al poluării în timpul producției profilelor din PVC contribuie la producerea unui echilibru ecologic excelent și contribuie la protecția mediului. Ferestrele din PVC durează mult mai mult decât ferestrele din lemn și consumă substanțial mai puțină energie în timpul procesului de fabricație. In sectorul ferestrelor din PVC se fac pasi importanti in directia unei dezvoltari durabile și la creșterea cotei de reciclare a ferestrelor vechi, a ușilor și a rulourilor la 100%, acolo unde este posibil. Conținutul de PVC este mărunțit și tratat pentru a produce granule și poate fi reciclat de cel puțin șapte ori. Și datorită unui alt angajament voluntar, până în 2015, compusul din PVC poate fi produs numai cu stabilizatori ecologici.

OBLOANE CULISANTE​

Caracteristicile obloanelor culisante:

    Realizate integral din Aluminiu
    Cu prindere pe perete in exteriorul ferestrei
    Cu toc propriu si inchidere cu maner
    Cu lamele fixe / reglabile / panel
    Cu maxim 2 canate de cercevea
    Cu toc simplu in partea superioara si inferioara a ferestrei
    Usor de montat, utilizat si intretinut

OBLOANE CU BALAMALE

Caracteristicile obloanelor cu balamale:

    Realizate integral din Aluminiu
    Cu prindere pe perete in spaletul ferestrei
    Cu toc propriu si inchidere cu maner
    Cu lamele fixe / reglabile / panel
    Cu maxim 4 canate de cercevea
    Cu toc simplu sau toc cu aripa ce imbraca pervazul ferestrei
    Usor de montat, utilizat si intretinut

OBLOANE LEMN

Obloanele sunt o protecție pentru casa dumneavoastră, indiferent de zona în care locuiți sau de modelul ales (retro, rustic, contemporan).
Sunt confecționate din diferite esențe de lemn (molid, pin, meranti, frasin sau stejar), astfel încât să permită alegerea modelului de către fiecare client în parte.
Feroneria este în concordanță cu stilul oblonului adică retro sau contemporan, iar culorile sunt foarte diversificate.
Obloanele din lemn exterioare au dublu rol, unul estetic și unul de siguranță.

Oferă o bună protecție a ferestrei din lemn împotriva:

 • razelor UV;
 • luminii puternice;
 • călduri din timpul verii;
 • frigului din timpul iernii;
 • apei in timpul ploilor;
 • ploilor acide;
 • vântului puternic;
 • intrării prin efracție.

Profilele care compun rama oblonului au grosimea de 48x 60 mm, șipcile de umbrire 48×10 mm, dotate cu minim 3 traverse (vezi imaginea) oferă oblonului rezistență în timp.

Ce este lemnul stratificat?

Lemnul stratificat folosit la fabricarea ferestrelor de lemn.

Definiție simpla a lemnului stratificat: trei lamele (scânduri) lipite una peste alta constituie o prismă din lemn stratificat. Aceasta prismă (profil) se folosește la fabricarea tâmplăriei moderne din lemn stratificat.

Procesul de producție al prismei (element, profil):

 • Buștenii sunt debitați, decojiți și tăiați rezultând o scândură brută.
 • Scândura brută se tivește și se taie la dimensiuni standard obținându-se frize.
 • Frizele sunt uscate la 8% umiditate.
 • Frizele se debitează astfel încât se obțin lamelele de lemn (“scândurile din definiție”).
 • Lamelele se sortează și în cazul în care au noduri sunt eliminate nodurile. Lamelele se îmbină în dinți rezultând lungimea dorită.
 • Lamelele se lipesc una peste alta obținându-se lemnul stratificat

Prisma (elementul, profilul) din lemn stratificat are proprietăți superioare unui profil monobloc datorită faptului ca este alcătuită din trei sau mai multe lamele (scânduri).

Calități:

 • portanta este aproape dublata;
 • încovoierea datorată umezelii este foarte redusă (datorită faptului că fiecare lamela are propria încovoiere diferită de încovoierea lamelei vecine astfel per ansamblu anulându-se una pe cealaltă).
 • Prismele din lemn stratificat se pot folosi la: ferestre, wintergarten (grădini de iarna), grinzi pentru construcții, scări, obloane.

Pretul ferestrelor din PVC poate varia in functie de materialul folosit pentru tamplarie, tipurile de geamuri, precum si de accesoriile folosite.

Nivelul preturilor noastre sunt in zona de nivel mediu, ne straduim sa oferim cea mai buna calitate pentru pretul platit. Cand ne referim la calitate, vorbim atat de calitatea produselor ( tamplarie, geam, accesorii), cat si de calitatea serviciilor ( consiliere, gestionarea comenzii, montaj si intretinere).

Pe pagina FERESTRE/ sectiunea Preturi si discounturi puteti vedea pozitia noastra pe piata privind preturile.

Avem programe de recompensare si fidelizare a clientilor prin care oferim reduceri si cadouri.

Oferim reduceri in cadrul promotiilor lunare, reduceri de cantitate si reduceri pentru plata in avans.

Recompensam persoanele care ne recomanda altor potentiali clienti oferind cadouri in valoare de 100 de euro.

Viziteaza sectiunea Reduceri si cadouri sa afli ce programe sunt active.

Puteti achizitiona usi si ferestre pentru casa dumneavoastra si cu plata in rate, contractand un credit bancar. Banci care ofera credite pentru modernizarea locuintei:

– Banca Transilvania ( Credite de nevoi curente cu destinatie imobiliara);

– Apha Bank

– Alpha Housing – constructie;

– CEC Bank – credit pentru modernizarea locuintelor;

 

Vezi aici oferta – exemplu de ferestre pvc.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact  sau la numarul de telefon 0726202361.

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.