Wintergarden

Pentru momente relaxante si confortabile din viață
Wintergarden

Oamenii care trăiesc într-o lume a tehnologiei și agitatieie permanente nu sunt in contact cu natura și nu își petrec timpul afară. Cu toate acestea, poti scapa intr-o clipa de stresul și tensiunea zilnica, odată ce te vei găsi în cadrul vindecător al naturii. Astăzi, acest refugiu miraculos este accesibil tuturor celor care cunosc valoarea frumuseții luminii și a naturii. Grădinile interioare de iarnă creează o atmosferă plăcută și lasă mai multă lumină în camerele de locuit.

Grădinile de iarnă sunt chiar accesibile pentru proprietarii care pot amenaja o zonă de agrement. Proiectată și construită adecvat, o grădină de iarnă va aduce bucurie proprietarului pentru anii următori si da valoare suplimentara casei.

Scurta descriere

Gradinile de iarna ( wintergarden) au aparut prima data in Anglia si s-au consacrat in secolul al 18-lea, ca o anexa a caselor de lux din Europa, unde se aduceau si prezentau plante exotice, iar mai tarziu au evoluat in spatii de recreere si relaxare.

Aceasta este o extensie a casei, construita din structura din lemn, aluminiu sau profile PVC, iar pentru iluminat si protectie termica se foloseste geamul termopan.

La noi se mai folosesc si denumirile de verande, terase ( inchise), foisoare sau balcoane inchise

Astfel de grădini de iarnă sunt locul perfect pentru un salon sau o zonă de agrement. De asemenea, grădinile de iarnă pot fi proiectate ca clădiri de sine stătătoare.

Grădinile de iarnă aduc mai multă lumină și căldură în casă.

Acestea le permit locuitorilor să savureze natura indiferent de anotimp. În plus, grădinile de iarnă creează o valoare adăugată locuințelor.

Oamenii care locuiesc în propriile case și doresc să proiecteze un spațiu de pace și relaxare se gândesc la amenajarea unei grădini de iarnă din ce în ce mai des.

O grădină de iarnă face parte dintr-o casă rezidențială, acoperișul și pereții ei constau în mare parte din rame vitrate speciale. Pe zăpadă, ploaie sau soare, grădina de iarnă va fi un loc frumos pentru oameni și plante similare, indiferent de anotimp. Sistemele moderne de ventilație și climatizare, precum și soluțiile de încălzire de ultimă generație, creează condiții perfecte pentru a avea grijă de grădina de iarnă, fără prea multe probleme și de a o folosi pe tot parcursul anului.

 

Există două tipuri principale de grădini de iarnă: adăugări și clădiri de sine stătătoare. În plus, grădinile de iarnă pot avea două fațade (cu doi pereți atașați clădirii) și trei fațade (cu un singur perete al grădinii conectat la clădire).

A fi înconjurat de plante, a te bucura de un moment de pace și liniște, lumina naturală a zilei sau un cer înstelat este cel mai bun fel de odihnă existentă.

Mistic Confort  folosește doar materiale de cea mai bună calitate pentru a-și face grădinile de iarnă, cum ar fi rame din lemn și aluminiu cu geamuri duble. Ramele pot fi vopsite în fiecare culoare din gama RAL, acoperite cu un strat transparent pentru a evidenția textura naturală a lemnului sau imitația texturii lemnului pe aluminiu.

Dacă sunteți interesat să obțineți o ofertă și să aflați dacă puteți amenaja o grădină de iarnă, luați legătura și vom găsi o soluție potrivită pentru dvs. și vă vom prezenta o estimare.

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.