Parteneriate

Parteneriate

Avem partenriate cu dezvoltatori imobiliari, antreprenori, constructori, arhitecti si proiectanti.

Am facut lucrari deosebite impreuna cu partenerii si am gasit cele mai bune solutii. Intotdeauna satisfactia beneficiarilor este pe primul loc.

Realizam cu multa responsabilitate lucrarile de montaj, iar atunci cand au aparut probleme le-am rezolvat impreuna. 

Ne-am incadrat intotdeauna in termenele stabilite si in bugetul alocat achizitiei si montajului tamplariei.

Diversitatea tipurilor de usi si ferestre si a accesoriilor pe care le furnizam, ne permit sa oferim solutii pentru foarte multe nevoi si cerinte.

Furnizam tamplarie din profile PVC, din lemn stratificat si aluminiu. Tipurile usilor si ferestrelor sunt diverse, in functie de tipul casei si dorintele beneficiarului, astfel furnizam si montam ferestre clasice, glisante, fixe, oscilante, ferestre-pereti. Furnizam usi din lemn stratificat, PVC si aluminiu, atat de intrare cat si de interior.

Accesoriile pe care le putem furniza si monta sunt: rulouri cu actionare manuala sau electrica si obloane din lemn stratificat.

Montajul pe care il realizam este unul profesional, facut ca la carte, fiind posibil datorita nivelului de instruire si experienta echipelor noastre.

Preturile pe care le practicam sunt competitive, rezonabile si de fiecare data am reusit sa ne incadram in bugetele alocate.

 
Obiectivul nostru este satisfactia beneficiarului, iar colaborarea noastra cu PARTENERII are in vedere relatii oneste SI PROFITABILE peNTRU AMBELE PARTI.

Daca doriti sa facem echipa impreuna contactati-ne la numarul de telefon +40726202361 sau pe email folosind formularul de mai jos.

Completează acest formular și devino partener!

Domeniu

Categorie produse


Persoana de contact: Calin Pavel

Telefon: +40726 202 361

Email: office@misticconfort.ro

 

Impreuna cu partenerii nostri am realizat proiecte la cheie, atat in tara cat si in Franta si Germania.