Despre noi

MISIUNE, VIZIUNE

Suntem o companie solidă, matură și flexibilă, care se adresează proiectelor de pe piața exigentă a produselor și produselor de cherestea.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii de calitate de neegalat, este cât mai clară și mai dificilă. Conceptul de calitate poate fi măsurat utilizând parametri universal acceptați, cum ar fi funcționalitatea și durabilitatea. Chiar și atunci când acești parametri sunt realizați, suntem conștienți de faptul că factorii subiectivi pot să apară în continuare. De exemplu, modul în care procesul sau rezultatele sunt percepute de clienți. Prin urmare, un indicator final pe care ni l-am îndeplinit este satisfacerea fiecărui client individual. Numărul mare de clienți care se întorc în mod constant la serviciile noastre este ultimul indicator care susține credința noastră.

Considerăm că fundația pentru dezvoltarea unei afaceri de succes constă în câteva valori indispensabile, cum ar fi: seriozitatea muncii bine făcute, flexibilitatea în abordare, deschiderea spre dialog, atenția la detalii, pentru a identifica nevoile specifice ale clienții și proactivitatea. Toate acestea sunt puse în practică în fiecare zi și astfel obținem raportul optim calitate / preț care ne caracterizează.

Viziunea noastră este de a atinge standarde înalte de performanță a personalului prin instruire continuă, precum și utilizarea celei mai noi tehnologii în domeniu, astfel încât să putem răspunde cu succes cerințelor în continuă schimbare, devenind astfel furnizorul de încredere preferat pentru clienții noștri.

CINE SUNTEM?

Scurt istoric

Societatea Mistic Confort a fost înființată în anul 2009, având drept obiectiv principal dorința clară de a impune o abordare profesionistă pe piața serviciilor și produselor de tâmplărie.

În prezent, suntem mândri că ne îndeplinim cu succes acest obiectiv. Prin activitatea noastră neîntreruptă le oferim celor care ne solicită soluții complete și adaptate cerințelor lor specifice.

Mistic Confort și-a început activitatea în localitatea Giroc din județul Timiș. Pe măsură ce volumul de lucru a crescut și gama de servicii s-a diversificat, ne-am mutat sediul în Timișoara, mai aproape de clienții noștri.

Acoperirea pe care o asigurăm se face predominant pentru proiecte la nivel local, dar suntem deschiși colaborărilor din alte zone geografice. La cererea dezvoltatorilor cu care colaborăm preluăm și lucrări în străinătate.

 

DE CE NOI?

Puteți alege să colaborați cu echipa Mistic Confort din cel puțin trei motive:

  • Oferim servicii de amenajare “la cheie”, începând de la consultanță până la montarea propriu-zisă. De asemenea, oferim suport tehnic după finalizarea lucrării.
  • Suntem atenți să oferim un raport calitate/preț imbatabil  pentru întreaga gamă a produselor și serviciilor Mistic Confort, care sunt variate și adaptate proiectelor cu cerințe specifice.
  • Serviciile de proiectare și montare se efectuează de către de echipe de specialiști cu experiență relevantă în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.  
CE FACEM?

Activitatea noastră constă în:

  • acordarea de consultanță în privința celor mai bune soluții care se pot implementa într-un anumit proiect;
  • comercializarea produselor destinate amenajărilor interioare la un raport calitate/preț imbatabil;
  • montarea acestor produse de către o echipă de specialiști cu ani buni de experiență în domeniu.

În prezent, selectăm și comercializăm mai multe game de produse de calitate ridicată, de la tâmplărie din lemn masiv, PVC sau aluminiu până la rulouri, obloane, uși de interior, uși de exterior, uși de garaj și multe altele.

Un alt atu al firmei noastre și o facilitate pe care o punem la dispoziția clienților noștri este disponibilitatea echipei Mistic după încheierea proiectului. Oferim suport tehnic și după montarea produselor comercializate acelora dintre dumneavoastră care solicită ulterior consultanță de specialitate.

Proiecte

Ne aplecăm cu aceeași atenție asupra fiecărui proiect – fie că e vorba de înlocuirea termopanelor la o locuință privată sau de montarea ușilor și ferestrelor unei hale industriale, de un magazin modern sau de o construcție cu valoare arhitecturală.

COLABORARI
Colaboram cu dezvoltatori imobiliari, antreprenori, constructori, arhitecti si proiectanti. Am facut lucrari deosebite impreuna si am gasit cele mai bune solutii astfel incat beneficiarul sa fie multumit.
Program de afiliere
Pentru ca majoritatea clientilor nostri provin din recomandari, ne-am gandit sa rasplatim increderea celor care ne recomanda
Echipa noastră
Suntem o companie solidă, matură și flexibilă, care se adresează proiectelor de pe piața exigentă a produselor și produselor de cherestea.
Pavel Călin
Pavel Călin
Owner
Steven co-founded Roaden in 1990. Steven is constantly discovering new solutions to issues that arise during the work process and
Frank Roberts
Frank Roberts
Senior Foreman
Frank is in charge of all our workers. He joined us in 2006 and managed to organize a close-knit team,
Andrew Rooney
Andrew Rooney
Remodeling Consultant
With a decade at BuidWall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our
Pavel Izabela
Pavel Izabela
Project Manager
Nick managed the warehouse for 2 years and was promoted to be a Project Manager. He values customer service and

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.