• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro
Ferestre din lemn stratificat
Industrial - Pereți cortină
Sisteme de culisare
Tâmplărie PVC

Vine toamna, terasa de vara devine intunecata, rece si neprietenoasa. Este dovedit ca lumina naturala ajuta la imbunatatirea generala a sanatatii si a starii psihice.

Cum putem profita de beneficiile luminii naturale in lunile de iarna?

O solutie pentru prelungirea verii pe terasa ta este “gradina de iarna” (sera).

Tipuri de wintergarden

Se spune ca pe langa a cumpara o casa si o masina, witergarten-ul este cea mai mare investitie din viata unui om. In consecinta alegerea gradinii de iarna (wintergarten-ului) trebuie tratata cu multa responsabilitate. O multitudine de etape va vor descuraja in construirea un wintergarten: analiza initiala, cererea de urbanism, cine o construieste, cum o mobilam, cum o incalzim si o aerisim. Pentru aceasta apelati a specialisti care va vor ajuta in aceste alegeri.

Alege un conservator care se potriveste cu proprietatea dvs.

Ce forma si dimensiune vrei?

Gradinile de iarna uzuale sunt de forma patrata sau dreptunghiulare, dar ele pot fi si in forma de “T” sau orice alta forma.

Dimensiunea depinde de destinatia pentru care construiti witergarten-ul, de exemplu daca este un loc pentru servit masa pentru 6 – 8 persoane ar trebui o sera de cel putin 4 x 3 m.

Ce tip de cadru (grinzi) aveti nevoie?

Exista mai multe tipuri de cadru (grinzi) pentru o gradina de iarna, aluminiu interior-exterior, aluminiu pe exterior, dar din lemn pe interior, oferindu-va putina bataie de cap de intretinere.

Ce fel de sticla trebuie pentru acoperis si pereti laterali?

In primul rand feriti-va de “mesterii” care va propun folie de policarbonat.

Sticla din acoperis trebuie sa fie neaparat din trei sticle cu un indice de transfer termic cat mai scazut (macar 0.5 – 0.7  W/m2k si sa fie tipul solar (pentru verile calduroase). Pentru siguranta dumneavoastra sticla tripla trebuie sa contina pe partea de jos sticla de siguranta.

Pentru pereti functie de destinatia serei folositi sticla tripla cu indice mic de transfer termic dupa caz si sticla solar, iar in ceea ce priveste siguranta decideti dumneavoastra daca doriti sau nu sticla de siguranta.Solutiile moderne de izolare cu sticla fac posibila construirea “wintergarten”-ului ca parte integranta din casa, putand fi folosita ca o extensie a propriului tau living.

UȘI DE EXTERIOR

Din lemn stratificat

Profile executate in mod stratificat din trei rigle debitate radial, fara noduri, imbinate in dinti; Umiditate profil: 8 % – 10 %

FERESTRE PVC

Protecția ferestrelor

Profilele din PVC sunt folosite pe scara larga, mai ales in ultimii 20 de ani, pentru construirea ferestrelor. Atat coeficientii buni de izolare a profilului, cat si raportul calitate/pret foarte bun, fac ca PVC-ul sa fie alegerea principala in realizarea ferestrelor.

Wintergarden

Vară mai lungă!

Cum putem profita de beneficiile luminii naturale in lunile de iarna? O solutie este “gradina de iarna”!

Uși de interior

Lumini, umbre, mister

Ca orice aspect al unei decoratiuni interioare, forma unei usi de interior este parte integranta din designul unei incaperi.

Andrei Paraschiv

Mondial S.R.L.

Recomand tuturor modul profesionist în care își desfășoară activitatea echipa Mistic Confort . Relația cu ei este este una dintre cele mai valoroase resurse de afaceri pe care am dobândit-o.

Sandra Petchescu

-

Ușile din lemn stratificat pe care le-am achiziționat de la voi sunt cea mai deșteaptă afacere pe care am cumpărat-o EVER. Nu pot să vă spun cât de fericită sunt cu ușile astea. Sunt superbe și se închid perfect!

Pavel Chetrinescu

Remil Pro S.R.L.

Am achiziționat obloane de la firma dumneavoastră. Serviciile dvs. sunt cu adevărat profesioniste, iar consultanța a adus valoare suplimentară produsului ​​Sunt mulțumit 100%!

Alexandru Gherga

Perusound S.R.L.

Continuați munca excelentă pe care o depuneți. Vă voi recomanda cunoștințelor mele. Grădina de iarnă pe care ne-ați construit-o ne-a prelungit zilele de vară. Mulțimim!