• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro
Ferestre din lemn stratificat
Industrial - Pereți cortină
Sisteme de culisare
Tâmplărie PVC

UȘI DE EXTERIOR

Din lemn stratificat

Profile executate in mod stratificat din trei rigle debitate radial, fara noduri, imbinate in dinti; Umiditate profil: 8 % – 10 %

OBLOANE LEMN

Protecția ferestrelor

Obloanele sunt o protecție pentru casa dumneavoastră, indiferent de zona în care locuiți sau de modelul ales (retro, rustic, contemporan).

Wintergarden

Vară mai lungă!

Cum putem profita de beneficiile luminii naturale in lunile de iarna? O solutie este “gradina de iarna”!

Uși de interior

Lumini, umbre, mister

Ca orice aspect al unei decoratiuni interioare, forma unei usi de interior este parte integranta din designul unei incaperi.

Andrei Paraschiv

Mondial S.R.L.

Recomand tuturor modul profesionist în care își desfășoară activitatea echipa Mistic Confort . Relația cu ei este este una dintre cele mai valoroase resurse de afaceri pe care am dobândit-o.

Sandra Petchescu

-

Les portes en bois laminé que j'ai acheté chez vous sont la chose la plus intelligente que j'ai jamais achetée. Je ne peux pas vous dire à quel point je suis heureux avec ces portes. Ils sont super et ils se ferment parfaitement!

Pavel Chetrinescu

Remil Pro S.R.L.

Am achiziționat obloane de la firma dumneavoastră. Serviciile dvs. sunt cu adevărat profesioniste, iar consultanța a adus valoare suplimentară produsului ​​Sunt mulțumit 100%!

Alexandru Gherga

Perusound S.R.L.

Continuați munca excelentă pe care o depuneți. Vă voi recomanda cunoștințelor mele. Grădina de iarnă pe care ne-ați construit-o ne-a prelungit zilele de vară. Mulțimim!