• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

casa-pereti-cortina-Mistic-Confort pereti-cortina-fixa-Mistic-Confort pereti-cortina-Mistic-Confort pereti-cortina-natura-Mistic-Confort pereti-cortina-priveliste-Mistic-Confort pereti-cortina-wintergarden-Mistic-Confort
 

Ferestre Pereți - Cortină

Pentru cei mai mulți arhitecți, valoarea estetică a unei cladiri este definită prin designul și conceptul fațadei. Totuși, acest aspect nu reprezintă numai o expresie arhitecturală, dar trebuie să indeplinească și cerințe tehnice importante, care să îmbunătățească mediul de viață și de muncă al clădirii. Aceste cerințe se concentrează pe confort, pe aportul de lumină naturală, ventilare și economisire a energiei, dar și pe siguranță și stabilitate.

 


     Informații utile 

    Care sunt componentele sistemelor de pereți cortină?

    Care sunt avantajele acestora?

    Materiale din care sunt construite

    Destinație

    Prețuri și discount-uri

    Finantare

    Oferta de ferestre pereti - cortina

 

 


Soluții estetice

Soluțiile de perete cortină Mistic Confort fac față acestor cerințe diferite. Pentru a permite creativitate arhitecturală, sistemul de perete cortină oferă o gamă largă de soluții: de la stiluri diferite de capace ornament utilizate pe orizontală sau verticală, la un stil minimalist, utilizând sigilatura structurală. Pentru concepte arhitecturale specifice, cum ar fi capace ornament unice sau construcții curbate, Mistic Confort oferă soluții personalizate și adaptate fiecărei cerințe.

Performanțe tehnice

Pe de altă parte, gama noastră variată de soluții de perete cortină oferă de asemenea, soluții la cerințele tehnice ale clădirii. Peretele cortină modular CW 50-EF, permite asamblarea rapidă pe șantier și astfel sunt adecvate pentru construcții foarte înalte. Acestea se comportă foarte bine la mișcările clădirii sau la dilatare și îmbunătățesc performanța acustică. Utilizarea aluminiului pentru pereți cortină este inevitabilă, deoarece acesta îndeplinește cele mai înalte standarde de rezistență și stabilitate ale zonelor mari de sticlă. Pereții cortină Mistic Confort garantează cele mai ridicate cerințe legate de eficiența energetică, siguranța și performanța clădirii.

Soluție totală pentru fațada voastră

Mai mult, toate sistemele de pereți cortină sunt compatibile, permițând integrarea ferestrelor, ușilor sau sistemelor de acoperiș, și chiar a panourilor fotovoltaice pentru a oferi o soluție completă. Puteți alege dintr-o varietate de culori și finisaje atât pentru interior, cât și pentru exteriorul profilului: culori mate, lucioase sau metalice, culori Coatex rezistente la zgărieturi și care necesită o ingrijire minima.

• Izolare termică de până la Uf = 1,5 W/m2k

• Gamă variată de montanți proiectați special pentru a rezista încărcărilor generate de vânt

• Gamă largă de capace ornamentale pentru exterior

• Cu capace pe orizontală și verticală (standard)

• Cu capace vizibile pe orizontală (liniar-semistructural orizontal)

• Cu capace visibile pe verticală (liniar-semistructural vertical)

• Fără elemente din aluminiu la exterior (structural)

• Reynaers CW 50

 

Oferă arhitecților libertate deplină pentru creativitate.

CW 50 este un sistem utilizat pentru fațadele de pereți cortină și pentru acoperiș. Se pot combina în orice fel planurile verticale cu cele inclinate împreuna cu integrarea diferitelor tipuri de cercevele.

Oferă soluții tehnice pentru cele mai diferite cerințe: rezistență la foc, soluții foarte bune izolatoare termice.

 

Caracteristici tehnice:

• Sistemul oferă 11 stiluri individuale pentru soluții diferite.

• Lungimea interioară vizibilă – 50 mm

• Lungimea exterioară vizibilă – 50 mm

• Grosimea pachetului de geam permis – 6 – 62 mm

• Izolare termică de până la Uf = 0,8 W/m2k

• Etansietate la aer – până la 600 Pa (clasa A4)

• Etansietate la apa – până la 900 Pa (clasa RE)

 

Perete-cortină este proiectat și realizat pentru a rezista, pe de o parte, infiltrării vântului și apei, îndoirilor și răsucirilor induse de vânt sau cutremure - forțe ce acționează direct asupra unei clădiri, cât și, pe de altă parte, forțelor de încărcăre determinate de propria lui greutate.

Pereţii cortină sunt pereți din sticlă folosiți la fațadele clădirilor moderne. Aceste soluții sunt  faţade moderne cu excelente calităţi de izolare termică şi fonică, dar mai ales cu posibilităţi infinite de design şi stil.

Pereţii cortină nu reprezintă o soluţie doar pentru construcţii de birouri sau bănci, ci şi pentru închiderea unor spaţii interioare sau pentru construcţia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din oţel, beton, sau lemn).

 


Grabiti-va! Oferta expira in data de 31 august!

  Profita ACUM de oferta!  


  Contacteaza- ne pentru informatii suplimentare si oferta personalizata!Telefon: +40 726 202 361

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.