• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

 

Iarna este o perioada în care suntem cu toții foarte ocupați. Sunt multe de rezolvat. Pregătirile de sărbători, plus toate acele lucruri, curătenie generală, reparații pe care le-ați amânat pe parcursul anului, trebuie făcute înainte de sărbătorile de iarnă.

În timp ce ne gândim la efortul pe care îl vom depune muncind în casă, să nu uităm de lucruri minunate care apar odată cu schimbarea anotimpului: covorul de frunze ruginii din parc sau din grădină, sentimentul minunat de sărbători în cadrul familiei, cadouri de Crăciun, artificii de Revelion, hainele tricotate și aceea senzație de relaxare și de confort în casă, în serile frigoroase. 

 

 1. Uși pliante

Ușa pliantă este un tip de ușă care se deschide prin plierea în secțiuni sau așa-numitele panouri. Ușile pliante sunt cunoscute sub denumirea de "ușă dublă", chiar daca acestea au mai mult de două panouri. Un alt termen este ușa "concertina", inspirată de instrumentul muzical cu același nume.

Ușile pliante se folosesc pentru divizarea interioară a camerelor sau pentru divizarea unui spațiu interior cu unul exterioar (terasă). Pe piață sunt o mulțime de variante de design și sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Cele mai multe uși pliante sunt vitrate sau au panouri cu cadre de lemn, aluminiu sau pvc.

 

 

Când începeți să creați interioarele casei dumneavoastră, veți descoperi că există nenumărate tipuri de uși pe care să le alegeți pentru a conferi spațiului aspectul ideal si un confort exceptional. De exemplu, dacă este o casă de vacanță, va trebui să știți cum să protejați o proprietate vacantă și o ușă puternică ar fi o idee bună.

Tipuri de uși pe baza materialului

Există o gamă largă de uși care pot fi construite sau sunt disponibile pe piață. Pe baza materialului din care sunt realizate, va prezentam câteva dintre tipurile de usi, împreună cu evidențierea beneficiilor și dezavantajele acestora.

 

 

1. Ferestrele din PVC sunt numărul unu în ceea ce privește eficiența energetică.

Rama unei ferestre joacă un rol decisiv în conservarea energiei și a izolației termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilurile ferestrelor realizate din mărcile de top din PVC ( în comparație cu ferestrele din aluminiu sau din lemn, au valori mai bune ale izolației și pot reduce costurile de energie și de încălzire. Există un potențial deosebit de ridicat de economisire a energiei atunci când se utilizează rame de ferestre din PVC în standardul casei pasive. Astăzi, ferestrele casei pasive pot fi fabricate în mod eficient și eficient din punct de vedere al costurilor, utilizând profile din PVC de ultimă generație și geamurile actuale triple .