• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

Scurt istoric

Societatea Mistic Confort a fost înființată în anul 2009, având drept obiectiv principal dorința clară de a impune o abordare profesionistă pe piața serviciilor și produselor de tâmplărie.

În prezent, suntem mândri că ne îndeplinim cu succes acest obiectiv. Prin activitatea noastră neîntreruptă le oferim celor care ne solicită soluții complete și adaptate cerințelor lor specifice.

Mistic Confort și-a început activitatea în localitatea Giroc din județul Timiș. Pe măsură ce volumul de lucru a crescut și gama de servicii s-a diversificat, ne-am mutat sediul în Timișoara, mai aproape de clienții noștri.

Acoperirea pe care o asigurăm se face predominant pentru proiecte la nivel local, dar suntem deschiși colaborărilor din alte zone geografice. La cererea dezvoltatorilor cu care colaborăm preluăm și lucrări în străinătate.

Echipa

Echipa Mistic Confort este o echipă de specialiști, dinamică și promptă, chiar dacă de dimensiuni restrânse. În această formulă acoperim toate domeniile necesare activității noastre.