• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

Activitatea noastră constă în:

  • acordarea de consultanță în privința celor mai bune soluții care se pot implementa într-un anumit proiect;
  • comercializarea produselor destinate amenajărilor interioare la un raport calitate/preț imbatabil;
  • montarea acestor produse de către o echipă de specialiști cu ani buni de experiență în domeniu.

Abordarea care ne caracterizează cel mai bine este cea a seriozității și responsabilității față de clienți și de proiectele pe care ni le încredințează.

În prezent, selectăm și comercializăm mai multe game de produse de calitate ridicată, de la tâmplărie din lemn masiv, PVC sau aluminiu până la rulouri, obloane, uși de interior, uși de exterior, uși de garaj și multe altele.

Putem spune că oferim lucrări “la cheie”, iar asta include tipuri diferite de proiecte cu cerințe specifice. Ne stă în obișnuință să prestăm servicii impecabile de la început până la sfârșit. După încheierea unui proiect este exclus să mai apelați la personal auxiliar pentru reparații sau modificari suplimentare. În urma echipei Mistic Confort rămâne doar produsul final, în plus, ordinea și curățenia sunt firești din punctul nostru de vedere. Dorim să fiți mulțumiți de colaborarea noastră și facem tot ce ne stă în putință pentru a atinge acest obiectiv.

Un alt atu al firmei noastre și o facilitate pe care o punem la dispoziția clienților noștri este disponibilitatea echipei Mistic după încheierea proiectului. Oferim suport tehnic și după montarea produselor comercializate acelora dintre dumneavoastră care solicită ulterior consultanță de specialitate.