• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

Misiune și valori

Suntem o companie solidă, matură și flexibilă, care se adresează proiectelor de pe piața exigentă a produselor și produselor de cherestea.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii de calitate de neegalat, este cât mai clară și mai dificilă. Conceptul de calitate poate fi măsurat utilizând parametri universal acceptați, cum ar fi funcționalitatea și durabilitatea. Chiar și atunci când acești parametri sunt realizați, suntem conștienți de faptul că factorii subiectivi pot să apară în continuare. De exemplu, modul în care procesul sau rezultatele sunt percepute de clienți. Prin urmare, un indicator final pe care ni l-am îndeplinit este satisfacerea fiecărui client individual. Numărul mare de clienți care se întorc în mod constant la serviciile noastre este ultimul indicator care susține credința noastră.

Considerăm că fundația pentru dezvoltarea unei afaceri de succes constă în câteva valori indispensabile, cum ar fi: seriozitatea muncii bine făcute, flexibilitatea în abordare, deschiderea spre dialog, atenția la detalii, pentru a identifica nevoile specifice ale clienții și proactivitatea. Toate acestea sunt puse în practică în fiecare zi și astfel obținem raportul optim calitate / preț care ne caracterizează.

Viziunea noastră este de a atinge standarde înalte de performanță a personalului prin instruire continuă, precum și utilizarea celei mai noi tehnologii în domeniu, astfel încât să putem răspunde cu succes cerințelor în continuă schimbare, devenind astfel furnizorul de încredere preferat pentru clienții noștri.