• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro
fereastra fereastra-pvc fereastra-pvc-bucatarie-Mistic-Confort fereastra-pvc-dormitor-Mistic-Confort living-ferestre-pvc-Mistic-Confort tamplarie-pvc--cladire--Mistic-Confort

 

 

Ferestre din PVC

Policlorura de vinil sau prescurtat PVC este un polimer creat din etilena (un produs derivat din petrol) si clorura (un derivat al sarii). In ultimii ani aceasta masa plastica se foloseste pe scara larga pentru construirea tamplariei pentru usi si ferestre. S-au obtinut profile cu performante tot mai bune din punct de vedere al izolarii termice, fonice, pretectie antiefractie.

Pentru a imbunatati coeficientul de izolare termica si fonica, s-au fabricat profile cu un numar mai mare de camere 5, 6, 7 si chiar s-a ales solutia de a introduce spuma termoizolanta in camerele dinspre exterior.

Profilele pot avea diverse forme in sectiune si se pot finisa fie in timpul procesului de productie prin colorare in masa sau dupa productie, prin vopsire sau lipirea de folii colorate si/sau texturate, obtinandu-se o multime variante.

 


     Informații utile 

   Care sunt avantajele ferestrelor din PVC

    Tipurile de ferestre

    Destinație

    Prețuri și discount-uri

    Finantare

    Oferta de ferestre din PVC


Grabiti-va! Oferta expira in data de 31 august! 

  Profita ACUM de oferta! 


 

 

Vezi mai sus

  Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare si oferta personalizata!Telefon: +40 726 202 361

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.