• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

 

Pe piata sunt foarte putine firme care furnizeaza servicii de intretinere si reparatii tamplarie, acestea neavand un plan de tarife sau abonamente. 

Constatand o crestere a solicitarilor in acest sens, am infiintat un serviciu dedicat intretinerii si reparatiilor tamplariei. 

Pentru efectuarea periodica a lucrarilor de intretinere a tamplariei (usi, ferestre, obloane si rulouri), va propunem un plan de abonamente.

 

 Efectuam intretinerea si repararea tamplariei indiferent de material din care sunt confectionate, profile pvc, lemn, lemn stratificat, aluminiu sau metal.

 

Beneficii:

  • efectuarea reviziilor periodice previn deterioarea si defectiunea tamplariei;
  • prin intretinere se prelungeste durata de viata a tamplariei cu cel putin 10 ani;
  • prin intretinere periodica se asigura functionarea optima a usilor, ferestrelor si obloanelor. Functionarea optima a tamplariei are implicatii in reducerea costurilor cu energia, dar si asigura confortul in concordanta cu asteptarile;
  • identificarea problemelor aparute si remedierea din timp a acestora. Exemplu: schimbarea din timp a unei incuietori la o usa exterioara care da semne de ,„oboseala” sau este uzata, evita situatia de a se defecta si a sta cu usa descuiata cateva zile pana la inlocuirea acestuia;
  • interventii in regim de urgenta maxim 4 ore lucratoare de la sesizare. Exemplu: Este iarna si se sparge un geam. Acesta se impune a fi inlocuit cat mai repede nu puteti sta iarna cu geamul spart la casa.;
  • costurile foarte mici comparativ cu beneficiile aduse;
  • suntem disponibili pentru interventii atunci cand apar defectiuni;
  • intervenim in cel mai scurt timp pentru constatare si reparatii;

 

Planurile de abonament

 

 

Comanda 


*            Reviziile sunt programate de comun acord cu beneficiarul si se efectueaza o singura data pe an contractual. Operatiunile efectuate sunt de reglare si curatare a balamalelor, incuietorilor, feroneriei si de ungere a componentelor supuse uzurii datorita utilizarii. Cu ocazia reviziei se fac recomandari cu privire la modul de utilizare, intretinere a tamplariei, la materialele utilizate pentru curatare. Se fac constatari cu privire la repararea sau inlocuirea usilor si ferestrelor vechi si deteriorate sau defecte, se propun solutii si variante de tamplarie.

**         Termenul de interventie se refera la numarul de zile lucratoare in care furnizorul efectueaza operatiunile de constatare si reparatie.

***       Constatarile ce se efectueaza cu ocazia reviziilor sunt gratuite. Celelalte constatari, care presupun deplasari in afara reviziilor, se platesc de catre beneficiar, prima fiind gratuita (se ofera o singura gratuitate pe an contractual). Tariful acestora este redus la 15 euro/constatare, fata de tariful aplicat clientilor fara contract de abonament de 20 euro/constatare.

****     Reparatiile efectuate reprezinta costuri separate de serviciile de revizie ( reglaje si ungeri). Clientii cu contract de abonament beneficiaza de reduceri fata de tariful standard al manoperei (15 euro/ora) aplicat in afara contractelor. Tarifele reduse sunt urmatoarele pentru: abonament Optim - 12 euro/ora, abonament Master- 10,5 euro/ora si abonament Master Plus- 9 euro/ora.

*****  Accesoriile, feroneria sau alte componente ce trebuie inlocuite cu ocazia reparatiilor  presupun costuri separate pe care le achita clientul. Costul acestora nu seste inclus in abonament.


 

Consiliere și vânzare

Atunci când alegem o fereastră trebuie să avem în vedere destinație, ce condiții trebuie să asigure (izolare fonică, sigur și securitate, etc), design și buget.

Montaj și transport

Atunci când alegem o fereastră trebuie să avem în vedere destinație, ce condiții trebuie să asigure (izolare fonică, sigur și securitate, etc), design și buget.

Întreținere și reparații

Atunci când alegem o fereastră trebuie să avem în vedere destinație, ce condiții trebuie să asigure (izolare fonică, sigur și securitate, etc), design și buget.