• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

Montajul 

Ferestrele contribuie la o reducere cu 20% pana la 25% a consumului de energie. Pentru atingerea acestor economii este necesara indeplinirea a doua conditii esentiale: 

- tamplarie de calitate si potrivita scopului;

- montaj professional;

 

 

Montajul profesional presupune efectuarea urmatoarelor lucrari:

 - Proiectarea elementelor de imbinare (se face in functie de materialul din care este confectionata tamplaria, in functie de tipul constructiei, al peretelui, modalitatea de izolatie a peretelui, etc);

- Montarea propriu-zisa;

- Izolatia si etansarea;

Montajul profesional implica efectuarea acestor activitati si sa tina cont de toate conditiile specificate in proiect.

Umiditatea si temperatura din interiorul unei case sunt mai mari decat afara. Cerintele si standardele tehnice actuale cer o izolare tot mai etansa care, pe de alta parte, creste riscul mucegaiului si condensului. Efectul prelungit de condensare poate duce la deteriorarea suprafetelor, constructiilor si a peretelui exterior. Riscul formarii ciupercii de mucegai este foarte mare.

Umiditatea crescuta si mucegaiul afecteaza sanatatea persoanelor ce locuiesc in astfel de spatii.

Toate acestea pot fi prevenite prin intermediul montajului profesional de inalta calitate, conform cu noile cerinte si standarde tehnice actuale.

Reducerea consumului de energie si confortul termic interior sunt conditionate de executia montajului, dar si de realizarea unor imbinari corecte.

Golul dintre fereastra si structura cladirii functioneaza ca un element comun de legatura si afecteaza consumul de energie si izolarea cladirii. Acest element de legatura trebuie sa indeplineasca mai multe functii.

Etanseitatea si protectia impotriva ploii trebuie atent planificata, avandu-se in vedere urmatoarele:

- Stratul exterior- strat de protective impotriva intemperiilor vremii;

- Stratul din mijloc- strat functional;

- Stratul interior;

Conexiunile interioare trebuie sa fie etanse, in timp ce conexiunile exterioare trebuie sa protejeze impotriva ploii de scurgere. Fiecare strat trebuie sa indeplineasca functia lor, fara a interfera sau neutraliza functiile celorlalte.Toate cere trei straturi trebuie sa fie considerate ca un sistem intreg.

In concluzie, pentru a pune in valoare tamplaria, este necesar ca montajul sa fie profesional.

 

Predarea lucrarii

După montare se fac reglajele si verificarile necesare astfel ca functionarea usilor si ferestrelor sa fie perfecte.

După finalizarea operațiunilor tehnice se predă lucrarea beneficiarului, care constă în verificarea și probarea tuturor usilor, ferestrelor și accesoriilor. 

 Tot în această etapă se face și un instructaj beneficiarului cu privire la utilizarea corectă a usilor, ferestrelor, accesoriilor precum și la intreținerea acestora. 

 Prețul montajului : 20 euro / mp +tva

Determinarea valorii manoperei se stabilește în baza orelor normate necesare pentru montajul tamplariei. 

Valoarea manoperei se poate modifica doar in cazul in care numarul de ore prestate este mai mare din motive neimputabile furnizorului.

Exemplu: Beneficiarul nu asigura conditiile necesare pentru montaj, asa cum si le-a asumat prin contract. Datorita acestei situatii echipa noastra poate fi in situatia imposibilitatii de a monta ferestrele.


Transport  

Transportul tamplariei este asigurat de compania noastră preluănd astfel toate riscurile. 

Acest serviciu, poate fi inclus în prețul produselor sau serviciilor sau evidențiat separat.

Transportul include  încărcarea, descărcarea și manipularea produselor (usilor si ferestrelor). 

 


Preț transport : 1 euro / tonă / km 

Transportul este gratuit în cazul contractelor cu valoare de peste 5000 euro.

 

 

Consiliere și vânzare

Atunci când alegem o fereastră trebuie să avem în vedere destinație, ce condiții trebuie să asigure (izolare fonică, sigur și securitate, etc), design și buget.

Întreținere și reparații

Atunci când alegem o fereastră trebuie să avem în vedere destinație, ce condiții trebuie să asigure (izolare fonică, sigur și securitate, etc), design și buget.

Abonamente - servicii

Atunci când alegem o fereastră trebuie să avem în vedere destinație, ce condiții trebuie să asigure (izolare fonică, sigur și securitate, etc), design și buget.