Design Aluminiu

Design-ul ferestrelor si usilor
Design Aluminiu

Design-ul ferestrelor si usilor a evoluat extraordinar in ultimele decenii, da un aspect total diferit spatiului dumneavoastra de locuit. Trendul in momentul de fata este reprezentat de designul minimalist, cunoscut si sub numele de “”less is more””.

Designul minimalist consta in asigurarea unei panorame neobturate care sporeste patrunderea luminii naturale in incapere.

Produsele Mistic Confort sunt proiectate avand in vedere acest trend:

  • Linii drepte si semirotunde cu aspect minimalist;
  • Manere ergonomice cu un design simplu;
  • Balamale ascunse
  • Profile de blocare inguste, pentru suprafete vitrate extinse;

Dacă armonizaţi forma şi culoarea ferestrei cu tipul arhitecturii casei dumneavoastra se creează deja un aspect plin de stil. În funcţie de stilul construcţiei şi de gusturile dvs. vă puteţi decide la alegerea noilor ferestre şi uşi, pentru diferite linii geometrice.

 

FORME DE FERESTRE

Multimea de variante privind formele şi culorile, multiplele soluţii speciale, stabilitatea superioară a formei, siguranţa funcţionării şi durata de viaţă fac din fereastra Salamander din material PVC, componenta ideală pentru minţile creative. Mistic Confort vă oferă o paletă generoasă de geometrii de profiluri şi sisteme de şprosuri, cu care se pot executa cele mai diverse formate de ferestre şi segmentări, arce simple, rotunde şi divizate. În acest mod puteţi adapta ferestrele simplu şi rentabil, la orice stil arhitectural.

 

CULORI

Bucuraţi-vă de multitudinea de culori.

Lasati-va imaginatia libera atunci cand configurati ferestrele casei dumneavoastra. Indiferent dacă doriţi să puneţi accente de stil puternice sau dacă doriţi să nuanţaţi elementele de faţadă pentru a capta privirile, ferestrele Mistic Confort atrag printr-o diversitate incredibilă a sortimentului de elemente de decor.

Chiar după trecerea anilor, profilurile Mistic Confort din material PVC nu-şi pierd aspectul estetic, deoarece stratul de acoperire cu folie de înaltă calitate are efectul unui strat de protecţie suplimentar, care protejează profilurile împotriva intemperiilor.

Un lucru este sigur: Mistic Confort aduce culoare pe ferestre!

Lăsaţi-vă inspiraţi de generosul sortiment de culori de la Mistic Confort.

Decoruri Standard
Decoruri Speciale – la comanda

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.