Profile PVC

Oferite in 3 variante, in functie.
Profile PVC

Ferestrele din PVC sunt oferite in 3 variante, in functie de caracteristicile si performantele tehnice ale tocului si geamului. Scopul acestei structurari a ofertei noastre este de a acoperi 3 mari categori de cerinte si nevoi. In acest fel oferim solutii potrivite clientilor din punct de vedere tehnic, la cel mai bun pret.

O supradimensionare a performantelor este inutil si implica un pret mai mare, iar o subdimensionare a performantelor duce la nemultumiri si frustrari clientilor, datorita faptului ca nu sunt satisfacute nevoile la nivelul asteptarilor, chiar daca au platit un pret mai mic.

TAMPLARIE OPTIM

Profil Optim cu canat rotund

Profil Optim cu suprafete decalate

Profil Optim decalate pe jumatate si canat oblic

Tamplaria de ferestre OPTIM acopera multe gusturi cu un design ambiţios si modern. Suprafeţele excepţional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte uşor de întreţinut, ci oferă şi o durată de viaţă excepţională. Sistemul de profiluri previne formarea punţilor termice şi oferă astfel o reducere substanţială a facturii energetice. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestrele din material sintetic.

Protectie antiefractie: pana la RC2 (Protectie imbunatatita la unelte simple)

 

Caracteristici tehnice

  • Profilul are 5 camere, etansarea este realizata cu falt.
  • Adancime constructiva de 73 mm.

Coeficient de izolatie termica Uw = 0.73 W/(mpK)

Coeficient de protectie fonica: pana la 46 dB

TAMPLARIE MASTER

Profil Master  aspect cu suprafeţe decalate 

Profil Master cu 7 camere cu aspect cu suprafeţe decalate pe jumătate şi canat rotund

Profil Master cu 7 camere cu aspect cu suprafeţe decalate

CEA MAI FRUMOASĂ LATURĂ A CONFORTULUI

Cei care ştiu să pună preţ pe confortul locuinţei lor vor găsi în sistemul Master de la Salamander, soluţia optimă. Seria de profiluri Master Streamline AD şi Master Streamline MD reuneşte siguranţa, protecţia termică şi protecţia fonică, toate la cel mai înalt nivel. Suprafeţele rezistente la intemperii şi uşor de curăţat ale ferestrelor din material sintetic Master stabilesc de asemenea noi etaloane în domeniul durabilităţii şi simplităţii în curăţare. Aveţi aproape tot ce vă trebuie pentru a vă simţi bine acasă.

PENTRU O ATMOSFERĂ PLĂCUTĂ ACASĂ

Sistemul de ferestre Master Streamline AD este alegerea perfectă pentru toţi cei care vor să le confere o notă aparte celor patru pereţi de acasă. Selecţia largă de geometrii de profil vă poate transforma casa într-o ambianţă plină de stil. Partea cea mai bună: Salamander Streamline AD asigură un plus de conform şi un consum de energie substanţial redus. Cea mai modernă tehnologie de ferestre, cu 5 sau 7 camere, adâncime constructivă de 76 mm şi 2 planuri de etanşare, care oferă o protecţie termică şi fonică optimă, dar şi cel mai înalt grad de siguranţă.

Datorită armăturilor sale mari din oţel şi structurii sale cu mai multe camere, canatul atrăgător al ferestrei oferă siguranţă şi fiabilitate. Datorită celor trei garnituri de etanşare continue şi unei adâncimi constructive de 76 mm, Master Streamline MD oferă şi protecţie optimă contra intemperiilor pe întregul an. Astfel, facturile la energie şi căldură pot fi reduse pe termen lung. Suprafeţele Master Streamline MD sunt deosebit de uşor de curăţat şi întreţinut, datorită materialului sintetic de înaltă calitate şi cu înaltă densitate utilizat la fabricarea lor.

Protectie antiefractie: pana la RC2 (Protectie imbunatatita la unelte simple)

Caracteristici tehnice

  • Profilul are 5 sau 7 camere, etansarea este realizata cu falt.
  • Adancime constructiva de 76 mm.

Coeficient de izolatie termica Uw = 0,70 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)

Coeficient de protectie fonica: pana la 47 dB

TAMPLARIE MASTER PLUS

Profil Master Plus Aspect cu suprafeţe decalate pe jumătate şi canat rotund

Profile Salamander Master Plus cu suprafete decalate

GÂNDIŢI-VĂ DE AZI LA ZIUA DE MÂINE

Tamplaria Master Plus reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă. În combinaţie cu o lăţime vizibilă redusă de numai 118 mm, câştiguri solare datorită incidenţei crescute a luminii şi sustenabilităţii ecologice a unui material sintetic 100% reciclabil, acest sistem se încadrează în tehnologiile viitorului de la Mistic Confort.

Protectie antiefractie: pana la RC2 (Protectie imbunatatita la unelte simple)

Caracteristici tehnice

  • Profilul are 6 camere, etansarea este realizata cu garnitura mediana.
  • Adancime constructiva de 92 mm.
  • Vitrare: până la 60 mm

Coeficient de izolatie termica Uw = 0,65 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)

Coeficient de protectie fonica: pana la 47 dB

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.