PVC

Profilele din PVC sunt folosite pe scară largă, mai ales în ultimii 20 de ani, pentru construirea tamplariei.
PVC

Policlorura de vinil sau prescurtat PVC este un polimer creat din etilena (un produs derivat din petrol) si clorura (un derivat al sarii). In ultimii ani aceasta masa plastica se foloseste pe scara larga pentru construirea tamplariei pentru usi si ferestre. S-au obtinut profile cu performante tot mai bune din punct de vedere al izolarii termice, fonice, pretectie antiefractie.

Pentru a imbunatati coeficientul de izolare termica si fonica, s-au fabricat profile cu un numar mai mare de camere 5, 6, 7 si chiar s-a ales solutia de a introduce spuma termoizolanta in camerele dinspre exterior.

Profilele pot avea diverse forme in sectiune si se pot finisa fie in timpul procesului de productie prin colorare in masa sau dupa productie, prin vopsire sau lipirea de folii colorate si/sau texturate, obtinandu-se o multime variante.

Avantajele tamplariei din pvc

Rama unei ferestre joacă un rol decisiv în conservarea energiei și a izolației termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilurile ferestrelor realizate din mărcile de top din PVC în comparație cu ferestrele din aluminiu sau din lemn, au valori mai bune ale izolației și pot reduce costurile de energie și de încălzire. Există un potențial deosebit de ridicat de economisire a energiei atunci când se utilizează rame de ferestre din PVC în standardul casei pasive. Astăzi, ferestrele casei pasive pot fi fabricate în mod eficient din punct de vedere al costurilor, utilizând profile din PVC de ultimă generație și geamurile actuale triple .

Ferestrele din PVC oferă avantaje clare în ceea ce privește costurile, atât în achiziții, cât și pe tot parcursul ciclului de viață. Tamplarie de lemn este cu aproximativ 100% mai scumpe decât profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costă cu 95-100% mai mult, reprezentând cea mai scumpă alternativă. Pe baza potențialului ridicat de economisire a energiei și a întreținerii minime pe întreaga durată de viață foarte mare, de 50 de ani, costurile sunt, de asemenea,  economisite pe termen lung.

Ferestrele din PVC de înaltă calitate sunt extrem de ușor de întreținut și necesita o întreținere minimă. Ferestrele din lemn, pe de altă parte, trebuie să fie glazurate la fiecare doi ani și vopsite la fiecare 5 ani. Granulele din PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si la lumina puternica. Datorită proprietăților ușoare de îngrijire a suprafețelor netede ale profilului, pentru a curăța cadrele de ferestre aveți nevoie de lichidul de spălat vase.

Spre deosebire de ferestrele din lemn ferestrele din PVC au o durată de viață deosebit de îndelungată. Ferestrele de inalta calitate se disting prin rezistența lor la distorsiuni și nivel înalt de funcționalitate pe o durata lunga de timp. Datorita duratei lungi de utilizare, de cel puțin 50 de ani, ferestrele din PVC sunt o investiție excelentă, contribuie la menținerea valorii unei proprietăți.

Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile și, prin urmare, economisesc resursele. 40% din toate rezervele de gaz și petrol din lume sunt utilizate pentru încălzirea și alimentarea cu energie a clădirilor, în timp ce doar 4% sunt destinate producției de materiale plastice, dintre care doar 1% sunt utilizate pentru PVC. Pe lângă faptul că sunt reciclabile, durabilitatea și nivelul scăzut al poluării în timpul producției profilelor din PVC contribuie la producerea unui echilibru ecologic excelent și contribuie la protecția mediului. Ferestrele din PVC durează mult mai mult decât ferestrele din lemn și consumă substanțial mai puțină energie în timpul procesului de fabricație. In sectorul ferestrelor din PVC se fac pasi importanti in directia unei dezvoltari durabile și la creșterea cotei de reciclare a ferestrelor vechi, a ușilor și a rulourilor la 100%, acolo unde este posibil. Conținutul de PVC este mărunțit și tratat pentru a produce granule și poate fi reciclat de cel puțin șapte ori. 

Preturi si discount-uri

Pretul tamplariei din PVC poate varia in functie de materialul folosit pentru tamplarie, tipurile de geamuri, precum si de accesoriile folosite.

Nivelul preturilor noastre sunt in zona de nivel mediu, ne straduim sa oferim cea mai buna calitate pentru pretul platit. Cand ne referim la calitate, vorbim atat de calitatea produselor ( tamplarie, geam, accesorii), cat si de calitatea serviciilor ( consiliere, gestionarea comenzii, montaj si intretinere).

Pe pagina Politica de Preturi  puteti vedea pozitia noastra pe piata privind preturile.

Avem programe de recompensare si fidelizare a clientilor prin care oferim reduceri si cadouri.

Oferim reduceri in cadrul promotiilor lunare, reduceri de cantitate si reduceri pentru plata in avans.

Recompensam persoanele care ne recomanda altor potentiali clienti oferind cadouri in valoare de 100 de euro.

Viziteaza sectiunea Reduceri si cadouri sa afli ce programe sunt active.

Finantare

Puteti achizitiona usi si ferestre pentru casa dumneavoastra si cu plata in rate, contractand un credit bancar.

Banci care ofera credite pentru modernizarea locuintei:

– Banca Transilvania ( Credite de nevoi curente cu destinatie imobiliara);

– Apha Bank

– Alpha Housing – constructie;

– CEC Bank – credit pentru modernizarea locuintelor;

Oferta pentru tamplarie pvc

Vezi oferta ferestre pvc.

Vezi oferta usi pvc.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact  sau la numarul de telefon 0726202361.

Ferestre din PVC

Mistic Confort va ofera tamplarie PVC din profile Salamander de calitate germana, in 4 variante, in functie de performante si pret.

Achizitia unei ferestre presupune cunoasterea unor informatii despre specificatiile tehnice ale acestora. Exista o gama variata de ferestre PVC, datorita multimii modelelor, culorilor, nivelului de calitate sau design, feroneriei sau accesoriilor. Din acest motiv este necesara o documentare pentru luarea deciziilor potrivite.

Tipuri de ferestre

Din PVC se pot realiza toate tipurile de ferestre: clasiceglisanteoscilantefixe si ferestre-pereti.

Destinatie

Din punct de vedere al destinatiei se pot realiza urmatoarele ferestre: traditionale, bovindou, lucarne, luminatoare si wintergarden.

Uși din PVC

Ușile noastre de intrare din PVC  ofera o  modalitate excelentă de a primi oaspeții în casa dumneavoastra. Usile Mistic Confort din PVC sunt de ultimă generație, foarte sigure, eficiente energetic și disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje.

Colecția noastră de panouri de uși combină performanțele deosebite cu un design uimitor si va pot oferi o intrare cu adevărat măreață în casa dumneavoastra.

De la stilurile tradiționale la stiluri moderne, ușile noastre cu panouri oferă alternative pentru toate gusturile și alegând o ușă Mistic Confort, aveti garantia că locuința dumneavoastra va continua să arate minunat următori ani.

Tipuri de usi

Destinatie

Din punct de vedere al destinatiei se pot realiza urmatoarele usi de intrare ( exterior), usi de interior si usi pentru balcoane si terase.

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.