Usi

Oamenii care apreciază calitatea în ceea ce privește tamplaria și montajul, aleg Mistic Confort.
Usi

O ușă nu este doar o parte a designului interior, ci contribuie semnificativ la dispoziția din cameră.

Atunci când alegeți ușile pentru casa dumneavoastra, trebuie să decideți câtă intimitate aveți nevoie și dacă este necesară lumină naturală. Pentru camere luminoase și deschise, cum ar fi sufragerii sau camerele de zi, ușile duble interioare vitrate albe creează o atmosferă plăcută.

Ușile de interior Mistic Confort combină cele mai bune caracteristici ale unui produs de înaltă calitate cu o gamă largă de panouri și decupaje pentru geamuri. Poti combina aceste variante, adugand culoarea potrivita si obtii o ușă care îți deschide noi perspective asupra vieții.

Usi din lemn stratificat

Lemnul ramane, in continuare, principalul material utilizat pentru fabricarea usilor, atat pentru interior cat si pentru exterior.  Usile din lemn au un design deosebit si o eleganta data de textura si culoarea lemnului.

Usile din lemn stratificat Mistic Confort combina cele mai bune caracteristici ale unui produs de calitate cu o gama larga de panouri si decupaje pentru geamuri.  In acest fel, obtii o usa care iti deschide noi perspective privind locuirea.

Usi din PVC

Mistic Confort oferă o gamă premium și completă de uși PVC, potrivite pentru orice tip de spațiu și clădire, fie că este vorba de case, birouri, magazine cu amănuntul, unități de ospitalitate sau facilități de asistență medicală.

Ușile PVC sunt o modalitate frumoasă și elegantă de a transforma aspectul oricărei case, ajutându-l instantaneu să devina mult mai primitor și mai confortabil.

Toate ușile PVC pot fi adaptate la cerințele dumneavoastra exacte, de lungă durată, referitoare la eficiență energetică, siguranta, design și functionalitate.

Usi din aluminiu

Ușile din aluminiu reprezintă o investiție grozavă și pot face o mare diferență a felului în care arată casa si cum te simti in interiorul acesteia.

Dacă sunteți în căutare de uși pentru afacerea dumneavoastra sau chiar si pentru locuita, cele mai atractive, eficiente din punct de vedere energetic și funcționale sunt ușile din aluminiu și sticlă. Acest material este puternic și durabil, dar și ușor de manevrat și operat. Necesită o întreținere minima, datorită opțiunilor lor de finisare de înaltă tehnologie și a îmbinărilor și colțurilor etanse.

Ușile din aluminiu pot fi configurate într-o mare varietate de combinații. Profilul ingust pune accentul pe sticlă, respectiv pe priveliștea pe care o oferă.

Ne poți contacta la numarul de telefon +40726 202 361, pe email office@misticconfort.ro sau folosind formularul de contact.
Împreună vom gasi soluția optimă pentru cerințele și bugetul dumneavoastră.